Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina si se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase. 10 g faina se dizolva in 100 ml de supa de oase rece, se adauga untul infierbantat , impreuna cu spanacul, cantitatea de supa ramasa, piper,sare si se fierb 10 min,amestecand continuu. Se adauga snitele si se introduce vasul la cuptor. Feliile de slanina afumata se inabusa in 25 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase. Peste fiecare bucata de snitel se asaza cate 2 bucati de crenvrusti si o felie de slanina intre crenvrusti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise