snitel papricat cu smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • cartofi
  • faina
  • supa de oase
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • smantana

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa , dupa care se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa , se

adauga boia de ardei, faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate si supa de oase , fierbanud-se cca 30 min.

Sosul format se strecoara pe snitele , se adauga smantana si se fierbe 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise