Snitel porc rosu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr muschi porc
  • 3 oua
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingura de bulion de rosii si ardei
  • 3 linguri faina grau
  • 1 lingura apa minerala
  • condimente bulgaresti (piper alb
  • paprika
  • coriandru s.a.)
  • 50 ml ulei.

Mod de preparare

Muschiul se taie felii de 1 cm si se bate, se presara condimentele si se lasa la macerat in frigider 15 minute.

Separat se bat ouale, impreuna cu mustarul, bulionul, faina, un varf de lingurita de sare. La final se adauga apa minerala pentru a elimina eventualele cocoloase si pentru a fragezi aluatul.

Se scoate carnea din frigider, se trece prin faina de grau si apoi prin aluat. Se prajeste in ulei la foc mediu.

Se servesc reci ca aperitiv sau calde cu garnitura de legume.

Se numeste \"rosu\" datorita culorii pe care o capata de la bulion.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise