Snitele de soia

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pungi de soia snitele
  • 4 catei de usturoi, rasi
  • o foaie de dafin
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare, foaia de dafin si ceapa curata si crestata. Cand apa incepe sa fiarba, se adauga snitelele si se fierb pentru 20 min. Dupa ce s-au fiert se pun intr-o strecuratoare la racit. Nu se toarna apa rece peste ele deoarece se duce gustul.

Dupa ce s-au mai racit se storc cu mana usor.

Separat, intr-un vas se pun toate condimentele amintite impreuna cu uleiul si se amesteca cu snitelele, se lasa la marinat 15 min. Dupa aceea se unge o tava cu ulei si se aseaza snitele in cuptor cca. 30 de min.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise