Snitele de vitel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g carne de vitel(muschi de vitel)
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 3 catei de usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Se taie carnea felii se condimenteaza cu piper si sare si se lasa putin la rece ca sa intre condimentele in carne.Apoi se iau feliile si se bat.Intr-o farfurie se pun ouale,sare,piper,putina boia,usturoiul pisat si se bat bine.Se da carnea prin faina apoi prin oua si ultima data prin pesmet apoi se pune la prajit in uleiul incins si la foc mic,ca sa se faca bine.Cand sunt prajite pe o parte se invart ca sa se fac si pe partea cealalta.

Sunt foarte gustoase!

Pofta Buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise