Snitele de vitel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g carne de vitel(muschi de vitel)
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 3 catei de usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Se taie carnea felii se condimenteaza cu piper si sare si se lasa putin la rece ca sa intre condimentele in carne.Apoi se iau feliile si se bat.Intr-o farfurie se pun ouale,sare,piper,putina boia,usturoiul pisat si se bat bine.Se da carnea prin faina apoi prin oua si ultima data prin pesmet apoi se pune la prajit in uleiul incins si la foc mic,ca sa se faca bine.Cand sunt prajite pe o parte se invart ca sa se fac si pe partea cealalta.

Sunt foarte gustoase!

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise