Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 2 dovlecei de marime medie
  • • 100 gr cascaval
  • • 4-5 linguri de faina
  • • 2-3 linguri de smantana
  • • 1 legatura de marar
  • • 1 ou
  • • Sare
  • • Piper
  • • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata.

Peste dovlecei punem oul, faina, smantana, cascavalul ras si mararul tocat marunt, se mai adauga sarea si piperul si se amesteca bine cu o lingura.

Se pune ulei la incins si cu lingura se ia din compozitie si se aseaza in tigaie pana cand se rumenesc pe ambele parti.

Noi le-am servit cu rosii si ou fiert din care am facut o ciupercuta!

Pofta buna!

Mai multe retete pe http://laupasca.blogspot.com

Va astept!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise