Snitele din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un piept de pui
  • - faina de grau
  • - pesmet
  • - 3 oua
  • - sare, piper

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se feliaza dupa care se bate cu ciocanul de snitele.

Intr-un vas se bat bine ouale, dupa care se adauga sare si piper.

Se iau pe rand bucatile de carne si se dau pe rand prin faina, ou si apoi pesmet si se pun in cratita cu ulei incins.

Cand snitele se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun pe o farfurie.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise