Soia in crusta de pesmet si susan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 bucati soia pane
  • 100 g pesmet
  • 50 g susan
  • o ceapa
  • o foaie de dafin
  • piper, sare,
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare

Soia se lasa la muiat 30 minute, dupa care se fierbe 10 minute in apa cu vin, sare,ceapa, foaie de dafin, boabe de piper. Amestecam pesmetul cu susan, sare si piper. Strecuram soia, scurgem bine in prosop, trecem prin pesmetul amestecat cu susan,prajim in ulei incins.Servim cald cu garnitura de cartofi si muraturi sau salata.Noi am servit cu gogosar murat si salata de ardei copti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise