Soia marinata si prajita

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g soia felii
  • 2 catei de usturoi
  • ½ kapia rosu
  • 1 lingurita ghimbir proaspat
  • 2 lingurite sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • Ulei pt prajit

Mod de preparare

Punem bucatile de soia la fiert, pentru 30’, conform instructiunilor de pe plic.

Tocam marunt ardeiul si usturoiul. Dam pe razatoarea mica, ghimbirul. Le punem pe toate intr-un bol, adaugam uleiul de masline si sosul de soia si omogenizam foarte bine marinata.

Feliile de soia fierte, le scoatem pe un platou, le lasam sa se raceasca, apoi le ungem cu marinata pe ambele parti. Le acoperim cu o folie si le lasam la macerat pentru 30’.

Punem putin ulei intr-o cratita si cand este bine incins, adaugam feliile de soia pe care le prajim pe ambele parti.

Se servesc alaturi de diferite garnituri ; cartofi , orez , legume.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise