SOMON AFUMAT CU CREMA DE BRANZA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII :
  • - somon afumat feliat - 0.400 kg
  • - branza Philadelphia - 0.160 kg
  • - branza dulce de vaci - 0.080 kg
  • - coniac - 0.010 L
  • - rozmarin macinat - 0.0001 kg
  • - sare , piper alb
  • - icre negre - 0.008 kg
  • - capere
  • - ceapa
  • - ardei gras
  • - masline
  • - lamai
  • - salata verde

Mod de preparare

Se prepara crema de branza astfel : branza Philadelphia se amesteca ( la mixer ) cu branza de vaci, putin coniac, rozmarin, sare si piper alb, pana ce devine o pasta omogena.

Somonul afumat se aseaza pe farfurie cat mai estetic, in varf se pune crema de branza cu ajutorul unui pos cu sprit, iar pe crema se aseaza icrele negre.

De jur - imprejur se orneaza farfuria cu sferturi de lamaie, inele de ceapa si ardei gras, capere, salata verde, masline si verdeata.

Acest preparat se poate servi cu un dressing facut din ulei de masline cu putin mustar, otet de busuic, miere, maioneza , sare si putin vin alb.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise