Somon afumat cu sos de hrean

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca smintana groasa
  • 3 linguri hrean ras (sau de la borcan)
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 1/2 kg somon afumat taiat felii subtiri(sau cumparat gata feliat dar este mai scump)
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • sare
  • si sarea pina devine o crema

Mod de preparare

Se amesteca smintina cu mustarul, hreanul, piperul si sarea cu o lingura pina este un sos gros.

Se lasa sa stea cam o ora. Pe un platou se pun jumatati de frunze de salata (virfurile), chiar de culori diferite, pe care se pune cite o lingura de sos si citeva felii de somon alaturi.

Intre frunze se orneaza cu felii de lamiie iar la mijlocul platoului se pot aranja triunghiuri de piine tost.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise