Somon afumat cu sos de hrean

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca smintana groasa
  • 3 linguri hrean ras (sau de la borcan)
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 1/2 kg somon afumat taiat felii subtiri(sau cumparat gata feliat dar este mai scump)
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • sare
  • si sarea pina devine o crema

Mod de preparare

Se amesteca smintina cu mustarul, hreanul, piperul si sarea cu o lingura pina este un sos gros.

Se lasa sa stea cam o ora. Pe un platou se pun jumatati de frunze de salata (virfurile), chiar de culori diferite, pe care se pune cite o lingura de sos si citeva felii de somon alaturi.

Intre frunze se orneaza cu felii de lamiie iar la mijlocul platoului se pot aranja triunghiuri de piine tost.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise