Somon la gratar cu chilli si ghimbir

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 linguri sos tomate
  • coaja de lamaie
  • 1 ardei iute, mic, curatat de seminete si tocat
  • o radacina de ghimbir de 3 cm , rasa
  • 3 linguri miere
  • o legatura mica de menta tocata
  • 700 g somon cu tot cu piele
  • o legatura mica de coriandr, tocata
  • o ceapa verde tocata, pentru decor
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Amesteca sosul de rosii, uleiul de masline , coaja de lamaie, ardei iute, ghimbir, mierea si menta intr-un castron. Pune somonul pe o bucata de folie de aluminiu unsa cu ulei. Unge somonul cu majoritatea amestecului de ghimbir si miere. Pune somonul pe gratar timp de 10-15 min. Serveste pestele decorat cu ceapa verde si coreandru, alaturi de restul de sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise