1.Se iau 3 boluri.
2.In primul , se amesteca feniculul ras cu suc de lamaie ,se adauga ulei de masline,putina sare,piper si anason.
3.In al doilea, se amesteca pulpa de avocado taiata cubulete cu sucul de la 1/2 lamaie si 1 lingura de ulei de masline.
4.In al treilea bol, se amesteca somonul (fara pielita), taiat cubulete , cu restul de suc de lamaie, cu 1 lingura ulei de masline,1 lingura sos de soia si semintele de susan .(macinate)
5.Se lasa sa se marineze, toate, 1 ora, la rece.
6.Se pregatesc 4 farfurii pentru servirea preparatului ,pe care se aseaza in ordine,feniculul,apoi avocado si somonul ,chiar in mijlocul farfuriei.Se decoreaza cu frunze de menta si se serveste imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise