Somon umplut cu trufe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Ingrediente: 600 gr. somon file
  • 200 gr. Peste oceanic
  • 1 chifla
  • 1 lingura unt
  • patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • busuioc
  • 40 gr. Ciuperci
  • 150 gr. Trufe albe
  • 6 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • sos brun
  • vin rosu .

Mod de preparare

Somonul file se taie felii de cca. 1 cm grosime si se intinde pe un platou.Pestele oceanic se toaca marunt si se amesteca cu chifla inmuiata in apa sau lapte , untul ,busuiocul,ceapa tocata marunt ,patrunjelul,ciupercile si trufele taiate cubulete.

Se amesteca bine cu cele 6 galbenusuri ,condimentele si sarea.

Somonul file se intinde pe o folie de aluminiu apoi se umple cu acest amestec si se ruleaza.Se pune la cuptor 30 min. la 160 gradeC. Dupa ce se scoate de la cuptor se asteapta 10 min iar apoi se poate taia felii.

Rulourile se servesc cu sosul brun amestecat cu vin rosu si cu cartofi fierti ori legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise