Sos de ciocolata cu capsune

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 4 portii
  • capsune coapte fragede, spalate
  • ptr sos
  • 1 pahar smantana de frisca
  • 200 gr ciocolata 60% cacao sfaramat bucatele
  • 1 lingura de miere.

Mod de preparare

Se incalzeste smantana pana fierbe adaugam ciocolata sfaramata si mierea amestecam si luam de pe foc. Amestecam bine ca sosul sa fie fara cocoloase si lucios. Il sevim alaturi de capsuni.

Dupa o masa copioasa de multe ori dorim ceva dulce dar sa nu ne incarce, sosul de ciocolata alaturi de capsuni este un raspuns la ceva dulce si usor.

Acest sos merge foarte bine si cu alte fructe de obicei acrisoare care se potrivesc minunat la un sos dulce de ciocolata. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise