sos pentru fripturi inabusite(vanatoresc)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sos tomat
  • supa de oase
  • ceapa
  • morcovi
  • pastarnac
  • ciuperci
  • unt
  • vin rosu
  • piper si sare

Mod de preparare

Ceapa si ciupercile se inabusa in unt. Se adauga cca 400 ml de apa fiarta, sare, piper, vin, supa de oase si se fierbe totul la foc moderat 10 min.

Separat se fierbe sosul tomat cu morcovii si pastarnacul cca 20 min, dupa care se scot legumele. Sosul obtinut se toarna fiert peste compozitia cu ciuperci si se continua fierberea 5 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise