Soté de spanac cu ciuperci si usturoi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurã ulei de mãsline
  • 3 cãtei de usturoi
  • amestec de ciuperci ( setas)
  • o legãturã de spanac proaspãt

Mod de preparare

Mã bucur sã vã regãsesc, am lipsit un timp de pe Gustos, dar am lucrat putin la bloguletul meu :D

Am pregãtit un delicios soté de spanac, pe care am sã vi-l împãrtãsesc:)

* Spalã bine spanacul si ciupercile.

* Pune la fiert spanacul în apã fiartã cu sare, circa de 3 min. Scurge bine.

* Pune la prãjit usturoiul feliat ( ai grijã sã nu se ardã) apoi adaugã ciupercile si lasã pânã îsi pierde apa.

La urmã pune spanacul scurs bine, amestecã si mai lasã putin.

Serveste imediat.

Noi am servit cu cartofi si pui la cuptor.

Poftã mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise