Soufle cu crenvusti si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125g faina
  • 30g unt sau ulei de floarea soarelui
  • 120g lapte
  • 1 ou intreg
  • 1 praf de copt
  • sare piper
  • 2-3 crenvusti
  • 100g cascaval taiat cubulete mici
  • forme de muffins

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam laptele,oul,uleiul;

separat amestecam faina cu praful de copt,cascavalul,sare,piper,crenvustii taiati felii subtiri;

Amestecam cele doua compozitii turnam in formele de muffins(soufle);

introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20minute

Le lasam la racit si servim!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise