Spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceasca apa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 40 g unt
  • 4 catei usturoi sau 2 bucati usturoi verde
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • frunze de patrunjel verde

Mod de preparare

Spanacul se fierbe in apa cu sare,se scurge si se paseaza.

Ceapa se caleste foarte putin in unt, se adauga spanacul, usturoiul tocat maruntel,smantana, galbenusu de ou si faina batute laolalta.Daca este nevoie, se dilueaza cu apa in care a fiert spanacul. Se serveste cu ochiuri si mamaliguta fierbinte (se pot adauga felii de carnat sau de costita prajite)La sfarsit se adauga patrunjel verde

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise