Spanac cu smântânã(Esparregado com natas)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.4 persoane:400gr. spanac proaspãt s-au congelat
  • sare,piper
  • 4 cãtei de usturoi
  • 2 linguri(50 gr.)de unt
  • 1 lingurã fãinã
  • 100dl smântânã lichidã
  • 1 lingurã otet
  • optional 1 linguritã de mustar

Mod de preparare

1)Se fierbe spanacul,se lasã la scurs.

2)Cãleste usturoiul tãiat feliute in unt.Adaugã spanacul si fãina,amestecã si pune smântâna(cine vrea poate amesteca 1 linguritã de mustar cu smãntâna).Condimenteazã cu sare si piper.Lasã sa fiarbã,amestecând incontinu mai 3-4 min.Spre sfârsit pune otetul si amestecã.

Se serveste ca garniturã pt.carne grill s-au la cuptor.

Se poate renunta la smântânã s-au inlocui cu cea vegetalã(soia).

Poftã bunã!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise