SPANAC LA CUPTOR

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg spanac
  • 150-200 g cascaval
  • ulei
  • sare,piper
  • 1-2 oua
  • smantana

Mod de preparare

Spanacul se curata,se spala si se opareste in apa cu putina sare.

Cand se raceste se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si se toarna intr-o cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Deasupra se toarna 1-2 oua batute amestecate cu cascaval ras si putina smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise