SPUMA DE CAPSUNI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g capsuni
  • 1 plic gelatina pudra
  • 2 galbenusuri
  • 250 g urda dulce de vaca(sau daca nu va place, puteti folosi branza dulce)
  • 100 ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece.Galbenusurile se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Capsunile se spala si se taie in sferturi.Se paseaza cu un bender 300 g de capsuni si se dau in fiert.Se trag de pe foc si se dizolva gelatina in ele.Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi urda.Se lasa sa se raceasca 30 de minute.Apoi se adauga frisca batuta bine,amestecand usor de jos in sus.Spuma se da apoi la frigider pentru 2 ore.Se serveste cu restul de capsuni si putina menta proaspata taiata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise