Spuma de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata amaruie; 50 gr unt; 50 ml smantana dulce ;2 oua; 2 lingurite de zahar pudra; 2 pliculete zahar vanilat;

Mod de preparare

Se topeste ciocolata in lapte cald ,dupa care se incorporeaza untul, cele 2 galbenusuri iar dupa ce sa racit complet compozitia se adauga albusurile batute spuma cu zaharul pudra si cele 2 vanilii. Se lasa la rece 2 ore. Se pune compozitia in pahare cu picior sau in cupe si se decoreaza cu bombonele sau fructe confiate .

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise