Spuma de vin cu lamaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 galbenusuri,
  • 1/4 ceasca zahar,
  • 4 lingurite sampanie dulce (desert),
  • 1/4 ceasca zeama de lamaie,
  • 1/2 ceasca vin alb,
  • 8 pricomigdale mici.

Mod de preparare

Se freaca intr-un vas de Jena galbenusurile cu zaharul pana ce devin spumoase. Se adauga sampania, zeama de lamaie si vinul si se amesteca bine ca sa devina compozitia omogena.

Se pune vasul intr-o cratita mare cu apa clocotita si se amesteca spuma cu o lingura de lemn, pana ce se ingroasa si devine vascoasa.

Se toarna in cupe si se serveste cu pricomigdale.

Nota: Spuma de vin se poate servi singura sau langa fructe ori inghetata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise