STELUTE NOROCOASE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina (250 g)
  • nuci (100 g)
  • unt (100 g)
  • cacao (1 lingurita)
  • scortisoara (1 lingurita)
  • zahar (100 g).

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga cacaua, nucile macinate, apoi faina si scortisoara.

Se intinde o foaie si se taie in patrate care se preseaza in forme mici de tarte (numai pina la jumatatea formei).

Se coc citeva minute la foc potrivit.

Se pudreaza si se aseaza pe platou cu fata in jos, avind astfel aspectul unor stele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise