STIUCA UMPLUTA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc de stiuculita
  • o ceapa
  • ciuperci dupa gust
  • suc de rosii dupa gust
  • patrunjel verde
  • tarhon verde daca aveti
  • marar
  • sare,piper,cimbru,tarhon,busuioc
  • 2-3 oua
  • 2 felii de paine
  • lapte
  • 4-5 catei de usturoi
  • vin

Mod de preparare

Inainte sa scoatem carnea batem stiucile bine pentru a nu avea probleme si sa iasa pielea bine. Trebuie sa aveti mare grija si la intorsul pielii.

Carnea se da prin masina de tocat cu sita mica.

Se caleste o ceapa,cateva ciuperci,putin suc de rosii,sare,piper si condimente.

Cand se raceste se adauga 2-3 oua,restul de ciuperci tocate marunt,2 felii de paine inmuiate in lapte,verdeata si usturoiul zdrobit.

Se framanta bine si se umplu stiucile,se cos si se dau la cuptor unse cu ulei si puse in tava cu ulei si suc de rosii.Se stropesc des cu sosul din tava.Spre sfarsit se adauga si un paharel de vin de care aveti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise