Strawberry Delight

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sticle de vin alb
  • 1 sticla de vin spumos
  • 1 kg de capsuni
  • 100g de zahar

Mod de preparare

In primul rand luam capsunile si le curatam de codite,dupa care luam jumatate din valoarea totala a capsunilor si le punem in apa rece.(500 de grame de capsuni)

Luam capsunile, le taiem in doua si le punem in zahar dupa care se pun intr-un vas.

Se adauga vinul alb in vas si se lasa la macerat o noapte.

Nu in ultimul rand se pun restul capsunilor intr-un vas de punch la care adaugam bautura preparata.

Vinul spumos se adauga in momentul servirii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise