Strudel cu legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g aluat foi
  • 1/2 gulie
  • 2 morcovi
  • 175 g broccoli
  • 1 lingura unt
  • 200 ml lapte
  • 100 g mazare
  • 200 g crema de brinza cu verdeata
  • 1 ou
  • sare ,piper
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura tarhon

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul. Se calesc 6 min morcovii si gulia. Dupa 2 min se aduga broccoli si mazarea. Se inglobeaza 100 g crema de brinza amestecata cu ou. sare si piper. Se intinde aluatul si se asaza deasupra legume. Se ruleaza in prosop, se lipesc marginile. Se coace 30 min. Restul de brinza se topeste in lapte. Se aduga in sos mustar, suc de lamaie, sare, piper si tarhon. Strudelul se taie felii si se serveste cu sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise