Strudel cu spanac si oua

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 felii): 900 g spanac congelat (intreg, nu tocat),
  • 1/2 legatura salvie,
  • 150 g branza de burduf,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara pisata,
  • 2 foi aluat de strudel (foitaj),
  • 5 oua fierte tari, inca un ou crud,
  • 2 linguri lapte,
  • 2 linguri seminte de susan.

Mod de preparare

Se lasa spanacul sa se decongeleze si se taie ceva mai mare. Se amesteca cu salvia tocata si cu branza de burduf faramitata si se condimenteaza cu piper si nucsoara (atentie la sare, pentru ca branza este sarata).

Se iau 2 foi de strudel (40x40 cm), se aseaza una peste alta pe un servet de bucatarie si se intinde deasupra umplutura de spanac.

Se curata ouale de coaja si se pun insirate unul dupa altul pe mijlocul aluatului. Se ruleaza apoi strudelul cu ajutorul servetului, se aseaza in tava, se unge cu oul batut cu laptele si se presara cu semintele de susan.

Se da la cuptorul incins la 200gr. si se coace circa 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise