Strudel cu spanac si oua

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 felii): 900 g spanac congelat (intreg, nu tocat),
  • 1/2 legatura salvie,
  • 150 g branza de burduf,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara pisata,
  • 2 foi aluat de strudel (foitaj),
  • 5 oua fierte tari, inca un ou crud,
  • 2 linguri lapte,
  • 2 linguri seminte de susan.

Mod de preparare

Se lasa spanacul sa se decongeleze si se taie ceva mai mare. Se amesteca cu salvia tocata si cu branza de burduf faramitata si se condimenteaza cu piper si nucsoara (atentie la sare, pentru ca branza este sarata).

Se iau 2 foi de strudel (40x40 cm), se aseaza una peste alta pe un servet de bucatarie si se intinde deasupra umplutura de spanac.

Se curata ouale de coaja si se pun insirate unul dupa altul pe mijlocul aluatului. Se ruleaza apoi strudelul cu ajutorul servetului, se aseaza in tava, se unge cu oul batut cu laptele si se presara cu semintele de susan.

Se da la cuptorul incins la 200gr. si se coace circa 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise