Strudel cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de aluat de foietaj din comert
  • 1 kg de visine
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare

Se scot simburii din visine si se pun la scurs cind sunt scurse se amestaca cu zaharul si cu grisul aluatul dupa ce s a dezghetat se intinde si se pun visinele se ruluaza si se pune in tava se repeta operatiunea eu am avut 6 bucati se ung cu putin unt si se dau la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise