Strudel cu visine

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O foaie de placinta, 1 kg visine (proaspete sau congelate) o ceasca zahar,
  • 1-2 linguri pesmet, 2 linguri unt

Mod de preparare

Se pun visinele intr-un castron cu zahar. Se intinde foaia de placinta, se

stropeste cu unt topit, se presara cu pesmet. Se pun visinele, scurse de

zeama, peste toata suprafata, apoi se ruleaza, se tiae bucati de lungimea

tavii si se pun in tava unsa cu unt. Se coc la cuptor timp de o ora. Cind

sint gata, bucatile se pudreaza cu zahar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise