Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Se separa ouale, albusele se bat spuma tare. Untul, zaharul, sucul de la o lamaie si galbenusurile se amesteca pana avem o masa cremoasa. Quark-ul se amesteca cu smantana si praful de budinca apoi se incorporeaza in masa de galbenuri. Se adauga albusurile spuma tare, stafidele si merele. Se pune compozitia pe foaia de aluat intinsa si se ruleaza. Se pune la copt. Dupa 20 min se unge cu unt lichid si se continua coacerea. Dupa alte 20 min se repeta operatia.
Rece se presara cu zahar pudra si se taie felii potrivite.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise