stufat de vitel cu sosul bechamel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ulei
  • ceapa
  • ceapa si usturoi verde
  • pasta de tomate
  • faina
  • vin alb
  • supa de oase
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa,in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa . Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate, boia de ardei , sare,piper, supa si se fierb.

Separat in alt vas , se inabusa ceapa verde , usturoiul verde, in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga peste bucatile de carne si se fierb impreuna 15 min. La sfarsit se adauga vin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise