Sufleu de spanac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • 1/2 kg spanac
  • 2 bucati ceapa verde
  • 2 bucati usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita faina
  • 100 g cascaval sau branza de vaci
  • 2 linguri ulei
  • 50 g unt

Mod de preparare

Spanacul spalat, se fierbe in apa clocotita cu sare.

Se strecoara, se mixaza. Ceapa se caleste foarte putin in uleiul incins, se adauga usturoiul tocat pentru 2 minute, se adauga o cescuta zeama in care a fiert spanacul sau o cescuta de lapte si spanacul.Se lasa pana scade sosul.Se bate un ou cu faina, sare,piper, smantana, se adauga in vasul cu spanac si se mai da un clocot.Adaugi marar.

Ungi un vas de yena cu unt, asezi spanacul in vas, presari cu branza de vaci sau cascaval ras(daca doresti).Faci 4 gropite in spanac, unde asezi cate un ou crud si dai la cuptor.Cand oul e aproape inchegat, presari patrnjel si din nou cascaval sau branza de vaci (daca doresti) Mai lasi cateva minute la cuptor. Se serveste fierbinte cu mamalguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise