sufleu cu mere.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g mere,
  • 110 g zahar,
  • 20 g unt,
  • vanilie sau zahar vanilat,
  • 3 albusuri de ou,
  • 50 g frisca (optional)

Mod de preparare

Merele curatate de coaja se taie in sferturi, se scoate miezul cu semintele, apoi se taie felii. Se pun la foc continuu, pana scad, apoi se dau prin sita, se adauga zaharul si vanilia si se tin la cald. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca treptat cu merele. Se unge un vas cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor, la foc moderat. Se poate aduga frisca batuta spuma.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise