Sufleu de capsuni

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 8 albusuri,
  • 1/2 kg capsuni,
  • 250 g zahar pudra,
  • 25 g unt

Mod de preparare

Se spala capsunile, se zvanta, se indeparteaza coditele si se paseaza printr-o sita (sau in mixer). Se amesteca cu zaharul pudra pana ce se ingroasa. Separat, se bat albusurile spuma, dupa care se amesteca usor cu capsunile pasate si se toarna compozitia intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor si se lasa sa creasca 20 de minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise