Sufleu de carne - 6 portii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 600 g carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • o telina mijlocie
  • 2-3 linguri de parmezan ras
  • patrunjel verde
  • un praf de nucsoara
  • 4 linguri pâine muiata in lapte
  • 5 albusuri
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Mod de preparare

1.Carnea se pune la fiert si, dupa primele clocote, se inlatura spuma.

2.Dupa cca 20 de minute de la inceputul fierberii, dupa ce s-a inlaturat toata spuma, se adauga legumele curatate si spalate

3.Se fierbe carnea cu legumele pana cand carena este bine patrunsa, apoi se taie marunt toate si se amesteca cu painea sfaramata. Se omogenizeaza bine compozitia.

4.Se bat albusurile spuma tare si se amesteca cu carnea si legumele taiate, usor, cu lingura de sus in jos.

5.Se adauga parmezanul ras, patrunjelul verde tocat, nucsoara si se potriveste gustul de sare si piper

6.Se coace 25-30 de minute, in forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, in cuptorul incins dinainte, la 180-200˚C

Atentie: Nu se deschide cuptorul in timpul coacerii.

Se serveste cu salata verde si morcovi sotati.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise