sufleu de carne tocata si brinza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 4 rosii
  • 6 linguri ulei
  • 500 gr carne tocata mixta
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit chilli
  • 125 ml supa
  • 125 ml lapte
  • 30 gr unt
  • 200 gr. telemea
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se spala cartofii si se fierb 20 min. Se toaca ceapa marunt, iar dovlecelul si rosiile se taie cuburi. Se incinge uleiul si se prajeste carnea tocata. Se adauga ceapa, dovlecelul si se calesc 5 minute. Se adauga bulion, sare, piper, chili si supa. Se fierbe cca 10 min. Se scurg cartofii, se curata si se paseaza, fierbinti.

Se amesteca impreuna cu laptele fierbinte si cu untul, se sareaza si se pipereaza. Se zdrobeste cu furculita jumatate din cantitatea de branza. Se curata usturoiul si se piseaza, se adauga in piure. Se inglobeaza si branza zdrobita. Cuptorul se incinge la 175 grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise