SUFLEU DE CARTOFI

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • 200 g branza telemea
  • 100 g smantana
  • cascaval
  • unt
  • sare,piper

Mod de preparare

Se pregateste un piure de cartofi,care se amesteca cu 100 g smantana,100 g branza telemea rasa.Se potriveste de sare si piper.

Se toarna compozitia in tava tapetata cu unt si se mai rad deasupra 100 g branza , cascaval dupa gust si se da la cuptor cca 20 min.(depinde de cuptor)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise