Sufleu de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g ciuperci,
  • 3 oua,
  • 2 linguri de unt (50 g),
  • 2 cesti de lapte,
  • 4 linguri faina (80 g),
  • o ceapa,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile, se taie bucati mici si se calesc in ulei cu ceapa tocata marunt pana ce scade apa ce o lasa ciupercile.

Se prepara un sos alb din unt amestecat pe foc cu faina si stins cu lapte rece.

Se lasa sa fiarba putin si se amesteca pana se incorporeaza bine.

Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusurile puse pe rand, se adauga ciupercile, piperul si sarea dupa gust.

Se toarna albusurile batute spuma si se amesteca usor.

Se unge o forma cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor pentru 45 min.

Focul sa fie potrivit.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise