Sufleu de conopida

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o conopida
  • - legume dupa preferinta(fasole, ardei)
  • - 3 oua
  • - pesmet
  • - cascaval (sau telemea)
  • - putina smantana
  • - condimente

Mod de preparare

Se ia conopida, se rupe in buchetele si atunci cand fierbe apa cu sare se pune in ea si se fierbe.

Intre timp se ia o tava sau oala si se tapeteaza cu margarina si pesmet. Se bat ouale intregi cu smantana si condimente si sare.

Dupa ce a fiert conopida se scoate si aseaza in tava, alaturandu-se si fasole, ardei, cam ce legume doriti, iar peste ele se toarna ouale batute. Se presara branza rasa si putin pesmet si se pune la cuptor pana se rumeneste si se incheaga putin compozitia.

Se poate servi si cu smantana deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise