Sufleu de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg conopida rupta buchetele .
  • 4 oua
  • 3 linguri unt
  • faina -2 linguri
  • lapte- o ceasca
  • 1 ceasca cascaval ras
  • sare ,piper

Mod de preparare

Buchetelele de conopida se tin 20 min in apa cu sare si se fierb.

Din lapte ,2 linguri unt si faina se face un sos alb in care dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile si 2/3 din cascavalul ras .

Se adauga conopida ,sare ,piper si albusurile batute spuma tare .

Se toarna in forma unsa si se presara restul de cascaval .

si se pune restul de unt topit.

Se coace la cuptor moderat pentru 30 min

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise