Sufleu de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg conopida rupta buchetele .
  • 4 oua
  • 3 linguri unt
  • faina -2 linguri
  • lapte- o ceasca
  • 1 ceasca cascaval ras
  • sare ,piper

Mod de preparare

Buchetelele de conopida se tin 20 min in apa cu sare si se fierb.

Din lapte ,2 linguri unt si faina se face un sos alb in care dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile si 2/3 din cascavalul ras .

Se adauga conopida ,sare ,piper si albusurile batute spuma tare .

Se toarna in forma unsa si se presara restul de cascaval .

si se pune restul de unt topit.

Se coace la cuptor moderat pentru 30 min

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise