Sufleu de dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 dovlecei
  • - 2 morcovi
  • - 2 cepe
  • - 1 ardei capia
  • - 10 pastai de fasole
  • - 1 rosie
  • - 3 oua
  • - patrunjel
  • - marar
  • - 30 grame unt
  • - 10 grame pesmet
  • - piper, sare
  • - 50 grame cascaval

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa si ardeiul.

Se taie marunt patrunjelul si mararul si se adauga la compozitie. Se adauga si ouale, sarea si piperul si se amesteca bine.

Se unge un vas cu unt si se tapeteaza cu pesmet.

Se adauga compozitia in vas. Se fierb pastaile de fasole si se taie in bucati mici deasupra. Se orneaza cu rosia taiata felii si cascavalul ras.

Se coace la cuptor timp de 1 ora pana se rumeneste bine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise