Sufleu de paste cu diverse legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g broccoli
  • 200g morcovi
  • 300g rosii
  • patrunjel
  • 250g paste scurte
  • 4 oua
  • 500ml lapte
  • 500ml supa de legume
  • 2 lingurite rase amidon
  • sare
  • piper
  • 100g cascaval

Mod de preparare

Broccoli se desface buchetele,morcovii,dovleceii si rosiile se taie feliI.Intr-o forma de sufleu se asaza in straturi alternative paste,broccoli,morcovi,dovlecei ,rosii si patrunjel tocat.Ouale se bat si se amesteca cu lapte,supa si amidon;se sareaza si se pipereaza compozitia, si se toarna peste amestecul de legume si paste.Deasupra se asaza felii de rosii,apoi se rade cascaval.Se da vasul la cuptor 40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise