Sufleu de rosii cu busuioc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii copate, taiate felii subtiri
  • 3 linguri busuioc proaspat, tocat marunt
  • 4 oua batute
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • unt
  • nucsoare

Mod de preparare

Se prajesc rosiile la foc mic timp de 15 min, sau pina se inmoaie. Se zdrobesc cu furculita si apoiu se adauga busuiocul. Se incalzeste cuptorul la 180 grade C . Se batouale cu lapte, zaharul si sarea si se rastoarna in piureul de rosii. Se ung cu unt 4 forme mici de lut pentru sufleul si se toarna in ele amesteculde mai sus. Se presara cu nucsoare, se pun in baie de apa si se baga in cuptor. Se lasa 20 de min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise