sufleu din salata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata
  • usturoi
  • vin alb
  • untura
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • lapte
  • faina

Mod de preparare

Se inabusa frunzele de salata in 150 ml de vin si 400 ml de apa.Se scurg intr-o strecuratoare.

Se prepara sosul bechamel. Se topesc 70 g de unt intr-o tigaie ; se adauga faina si se amesteca continuu 2-3 min.

Se toarna apoi laptele rece si se lasa sa fiarba 15 min.Se asezoneaza , apoi se incorporeza cu nucsoara. Se aranjeaza miezul si frunzele salatelor, cu usturoi , intr-un vas termorezistent. Se toarna deasupra sosul bechamel si se introduce tava la cuptor 20 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise