sufleu din salata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata
  • usturoi
  • vin alb
  • untura
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • lapte
  • faina

Mod de preparare

Se inabusa frunzele de salata in 150 ml de vin si 400 ml de apa.Se scurg intr-o strecuratoare.

Se prepara sosul bechamel. Se topesc 70 g de unt intr-o tigaie ; se adauga faina si se amesteca continuu 2-3 min.

Se toarna apoi laptele rece si se lasa sa fiarba 15 min.Se asezoneaza , apoi se incorporeza cu nucsoara. Se aranjeaza miezul si frunzele salatelor, cu usturoi , intr-un vas termorezistent. Se toarna deasupra sosul bechamel si se introduce tava la cuptor 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise