sufleu din vinete

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete
  • margarina
  • unt
  • lapte
  • faina
  • sare

Mod de preparare

in 175 g de margarina topita se inabusa faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, amestecand continuu. Se adauga restul de lapte , sare si se fierbe totul 10 min.In sosul obtinut se adauga galbenusurile , vinetele si se amesteca pentru omogenizare. Albusurile batute spuma se adauga in compozitie iar in aceasta se toarna intr-o forma unsa cu margarina si se introduce la cuptor .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise