Sufleu rece Juanita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -60 g. gelatina
  • -1/2 cana apa
  • -3 oua
  • -3 linguri ness
  • -2 cani lapte
  • -sare
  • -zahar dupa gust
  • -sare de lamaie
  • -vanilie

Mod de preparare

Se dizolva gelatina in apa rece,se adauga laptele,galbenusurile,nesul si vanilia.Se pune la foc moale si se mesteca in continuu pana se ingroase,apoi se lasa la racit.Se bat albusurile cu putina sare de lamaie si cu zaharul.Se amesteca cele 2 compozitii si se dau la rece 4-5 ore.

Se serveste foarte rece.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise