Sumsumiot - fursecuri cu susan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pahar de faina
  • 4 pahare si1/2 de pahar de susan crud neprajit
  • 1 pahar zahar brun
  • 1/3 pahar de ulei
  • 2 oua

Mod de preparare

Se amesteca bine ingredientele intr-un bol si se amesteca bine cu ajutorul mixerului.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt si se unge cu putin ulei se intinde compozitia pe foaia unsa cat mai subtire si se coace 10 minute. Se scoate din cuptor si se taie romburi sau patrate se lasa pe foaie si se coace inca 10 minute pana se auresc usor. Nu trebuie mult, caci susanul se face amar daca-i prea maro.

Sunt gustoase usor de facut si sanatoase.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise